Over mij


Mijn naam is Mariëlle Sondervan en ik heb sinds februari 2013 mijn eigen schoonheids- en pedicure salon. De salon zit op de begaande grond, en is hierdoor voor iedereen toegankelijk (er is geen toilet aanwezig in de salon, houdt hier rekening mee als je komt). Door de jaren heen heb ik me steeds verder gespecialiseerd in huidverbetering, microneedling, dermatologie voor schoonheidsspecialisten etc.

Mensen behandelen met een huidprobleem, en hierdoor verbetering zien is het mooiste werk wat er is! De natuurlijke conditie en flora van de huid is het uitgangspunt. Om weer terug te keren naar een gezonde basis van de huid werk ik met ALPHA-H en IK SKIN PERFECTION.

Ik hoop u snel te mogen verwelkomen in mijn salon.


LINEA MAMMA BABY

Linea MammaBaby is een merk van Olcelli Farmaceutici srl, een Italiaans bedrijf dat al meer dan 70 jaar actief is in de farmaceutische sector. Het is een prachtige lijn verzorgingsproducten voor baby's, kids en volwassenen. 100% natuurlijk en 100% Italiaans. Perfect voor gevoelige huidjes en door het eenvoudige mooie design een aanwinst in de badkamer en baby- en kinderkamers.

Het hele assortiment producten is gemaakt van natuurlijke extracten uit de biologische landbouw, allemaal dermatologisch getest door de University of Ferrara-Center of Cosmetology. Getest op nikkel, chroom en kobalt. Kleurstof-, PEG-, parabenen-, Sodium Lauryl Sulphate (SLS)- en Sodium Laureth Sulphate (SLES)-vrij. De geuren zijn zonder allergenen.


SCRUB & RUB


Scrub & Rub gelooft dat de huid het beste verzorgd kan worden met al het pure en goede van de natuur. Daarom zijn alle producten van Scrub & Rub parabenenvrij. Alleen de beste en meest natuurlijke ingrediënten worden gebruikt zoals pure dode zeezout, natuurlijke cacaoboter en voedende amandelolie. In combinatie met essentiële oliën van de hoogste kwaliteit ontstaan de heerlijkste geuren.


MARC INBANE


De natural tanning spray van MARC INBANE is heel eenvoudig zelf aan te brengen met de Glove en zorgt voor een gezonde, natuurlijk en egaal gebruinde huid. Het luxe product is verrijkt met natuurlijke, voedende en authentieke ingrediënten waaronder Aloë Vera en Ginkgo. De natural tanning spray & mouse zijn ontwikkeld voor frequent gebruik, droogt snel, geeft geen vlekken of strepen en is geheel veilig. MARC INBANE natural tanning spray wordt aanbevolen en dagelijks gebruikt door toonaangevende kappers, huidspecialisten en visagisten.