Over mij


Mijn naam is Mariëlle Sondervan en woon in Werkhoven samen met mijn partner Clint en zoontje Jax. Sinds februari 2013 heb ik mijn eigen schoonheidssalon. Ik omschrijf mijn salon als een schoonheidssalon waar ontspanning en huidverbetering samen komen. Door de jaren heen heb ik me steeds verder gespecialiseerd in huidverbetering, bindweefselmassage, microneedling en dermatologie voor schoonheidsspecialisten.

Mensen behandelen met een huidprobleem, en hierdoor verbetering zien is het mooiste werk wat er is! De natuurlijke conditie en flora van de huid is het uitgangspunt. Om weer terug te keren naar een gezonde basis van de huid werk ik met de mooie merken ALPHA-H en IK SKIN PERFECTION.

De salon zit op de begaande grond, en is hierdoor voor iedereen toegankelijk (er is geen toilet aanwezig in de salon, houdt hier rekening mee als je komt). 

Ben je benieuwd wat ik voor jouw kan betekenen? Neem dan gerust contact met mij op!


IK SKIN PERFECTION

Bij IK Skin Perfection geloven we in de schoonheid van iedereen en staan respect, liefde en bescherming voor de huid én de natuur centraal. Pure Power, Truly Natural! Onze missie is natuurlijke schoonheid versterken met krachtige, pure, bewezen effectieve skincare, ontwikkeld in harmonie met de natuur. De natuurlijke conditie en flora van de huid is ons uitgangspunt.

Om weer terug te keren naar een gezonde basis van de huid werken we alleen met 100% pure organische ingrediënten, groene cosmeceuticals. De producten worden ontwikkelt volgens het NO-label en bevatten geen synthetische stoffen. Stap voor stap wordt de huid in perfecte conditie gebracht en wordt er gewerkt aan maximale huidverbetering.

Ieder product heeft een unieke formule met ingrediënten die zijn samengesteld om elkaars werking te versterken. De pH-waarde in de producten is afgestemd op de natuurlijke pH-waarde van de huid. Dit houdt de zuurtegraad van je huidflora in balans en voorkomt dat de huid uitdroogt en onzuiverheden vrij spel krijgen.

NAIF CARE


Je huid behandel je met liefde. Daarom bevat NAIF verzorging alles wat de huid echt nodig heeft. Dermatologisch getest met 0% microplastics en minerale olien. De beste huidverzorging voor baby's, kinderen en volwassenen.

 

MARC INBANE


De natural tanning spray van MARC INBANE is heel eenvoudig zelf aan te brengen met de Glove en zorgt voor een gezonde, natuurlijk en egaal gebruinde huid. Het luxe product is verrijkt met natuurlijke, voedende en authentieke ingrediënten waaronder Aloë Vera en Ginkgo. De natural tanning spray & mouse zijn ontwikkeld voor frequent gebruik, droogt snel, geeft geen vlekken of strepen en is geheel veilig. MARC INBANE natural tanning spray wordt aanbevolen en dagelijks gebruikt door toonaangevende kappers, huidspecialisten en visagisten.