Huidverbetering op het hoogste niveau met de Dermapen 4!

Het Dermapen 4 apparaat is de nieuwe techniek op het gebied van micro-needling, op dit moment is de Dermapen 4 waar ik in de salon mee werk de meest veilige en effectieve dermapen. Met de Dermapen 4 behandeling behandel je op een effectieve manier de huid in de diepte, waarbij het vernieuwen en verfraaien (zonder de opperhuid te beschadigen) voorop staat. Het voordeel van de Dermapen 4 behandeling is dat de huid minder hersteltijd nodig heeft dan een dermaroller, en de behandeling is nauwkeuriger.

De Dermapen 4 behandelingen zijn ontworpen om een veilige en herstellende reactie in het weefsel te creëren door de natuurlijke collageen- en elastine productie in de huid te activeren, zonder ernstige bijwerkingen en een downtime. Dit samen met het herstellen van de huidoppervlakte zorgt voor een verbeterde huid; de huid ziet er hierdoor gezonder, strakker en gelijkmatiger uit en poriën vervagen en rimpels verminderen. Bovendien zorgen de vele gecreëerde microkanalen ervoor dat de huid 80% meer actieve ingrediënten kan opnemen die diep in de huid dringen om zich te voeden en te worden opgenomen door de onderliggende cellen.

Wat de kan je behalen met de Dermapen 4 behandeling:

- Liften en verstrakken van de huid
- Reduceert rimpels en lijntjes
- Vermindert ouderdomsvlekken en pigmentatie
- Minimaliseert poriën grootte
- Vermindert acne en acne littekens
- Reduceert littekens
- Minimaliseert stretchmarks
- Reduceert couperose en rosacea

Wat kun je verwachten van een Dermapen behandeling?

• De dermapen maakt verticaal honderden microgaatjes per seconde in de huid
• De microgaatjes zijn niet zichtbaar, en sluiten na 7 minuten
• Het natuurlijke wondgenezingsproces van de huid wordt geactiveerd
• Tot ongeveer 24/48 uur na de behandeling treedt er roodheid, bloedpuntjes en lichte zwelling op
• Na ongeveer 5 dagen is de huid weer hersteld en functioneert het weer normaal

Hoeveel microneedling behandelingen heb je nodig?

Met een enkele behandeling geef je de huid een enorme boost, en zie je normaal gesproken ook al resultaat. Maar wil je echt huid verbeterend aan de slag gaan en blijvend resultaat krijgen? Dan zie je na 4-6 behandelingen (met intervallen van 2-8 weken) met mooiste resultaat. Tot 12 maanden na de behandelingen zal de huid verbeteren, vooral wanneer de aanbevolen verzorging erbij gebruikt wordt.

Wat is de nabehandeling?

Tijdens de intake krijgt u een formulier mee voor de nabehandeling en adviezen om de huid te behandelen deze periode. We adviseren om 2 weken voor en na de behandeling uit de zon te blijven.

Om te starten met een behandeling of kuur zal er eerst een intake plaatsvinden. Hier bespreken we of deze behandeling voor jouw huid geschikt is.